Vloersystemen – oplossingen voor de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie worden we vaak geconfronteerd met kunstvloeren die losliggen, te gladde vloeren of die moeilijk te reinigen zijn en niet voldoen aan de hygiënenormen. En nog vaker moeten deze problemen op zo’n kort mogelijke tijdspannen opgelost worden.

Group Suerickx is BASF System Partner in ucrete vloersystemen.

Onder het Master Builders Solutions handelsmerk biedt BASF, als wereldmarktleider, Ucrete vloeren voor de voedingsindustrie aan. Overal waar productievloeren worden blootgesteld aan agressieve belastingen (chemisch, mechanisch en thermisch) bieden Ucrete vloeren een gegarandeerde, duurzame oplossing.

 

Hygiëne

Voedingsindustrie en hygiëne gaan hand in hand. Het risico op bacterie aangroei in productieruimtes moet daarom te allen tijde vermeden worden. Uit onafhankelijke testrapporten en praktijkervaring blijkt, dat Ucrete vloeren door hun gesloten en ondoordringbare structuur u de zekerheid bieden om bacterie aangroei te voorkomen.

 

Reiniging & anti slip

Een gemakkelijk te reinigen vloer, die ook voldoende blijvend anti slip is, draagt bij aan een kostenbesparende en veilige werkomgeving. Met name in natte productie omgevingen is het kiezen van een juiste anti slip vloer van essentieel belang. Ook de eventuele helling van de vloeren is een belangrijk factor, want dat verhoogt het gevaar op uitglijden, struikelen en vallen. Wij zoeken met u naar een oplossing die een mooi evenwicht houdt tussen veiligheid en praktisch comfort.

 

Snelle vloerrenovatie en applicatie

In de voedingsindustrie kost het stilleggen van de productie geld. Kies daarom voor een vloer met een snelle plaatsing en uitharding, zelfs als de temperaturen laag zijn. Weet u dat er vloersystemen zijn die u al helemaal kunt gebruiken na een uitharding van 5 uur bij 10 °C? Dat is ideaal voor renovaties, zeker als u de vloersystemen tijdens een weekend of een nacht laat plaatsen.

 

Vijf voordelen van UCRETE

Wij raden UCRETE graag aan onze klanten aan. En daar hebben we vijf goede redenen voor:

  • Snelle plaatsing
  • Snelle ingebruikname na 48 uur
  • Sterke weerstand tegen chemicaliën, zware voertuigen en hitte
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Ruime keuze voor antislip-integratie, antistatische opties en decoratieve kleuren

 

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht