Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Suerickx Industrial

Suerickx Industrial maakt deel uit van het renovatiebedrijf Group Suerickx NV.

Als betrouwbare, gespecialiseerde en flexibele partner van onze klanten is het onze missie hoogkwalitatieve diensten op maat te leveren op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties.

Onze klanten en partners kunnen rekenen op een eerlijke en professionele samenwerking, een planmatige aanpak, tijdige oplevering, een open communicatie en een grote zorg voor kwaliteit en veiligheid.

Aan onze medewerkers bieden wij een uitdagende, veilige en positieve werkomgeving, waar opleiding en coaching geboden wordt, waar medewerkers hun talenten kunnen ontplooien en trots kunnen zijn op hun werk en hun bedrijf.

In zes woorden staat Suerickx Industrial voor: veiligheid, communicatief, planmatig, betrouwbaar, flexibel en klantgericht.

U vindt meer over Group Suerickx op www.groupsuerickx.be.

Voor ons staat de klant centraal en dat vertaalt zich naar flexibiliteit, een hoogwaardige service en een juiste prijs. Suerickx Industrial denkt met u mee en biedt oplossingen op maat aan die een meerwaarde opleveren voor u. In elke industriële sector respecteren wij de normen, wetgeving en specificaties en hanteren we een aanpak op maat. We willen eveneens een meerwaarde creëren door strenge veiligheidsnormen te hanteren, aandacht te hebben voor de gezondheid van onze en uw medewerkers en door milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden.

Christophe Suerickx
Directeur Group Suerickx