Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voedingsindustrie

Aan de voedingsindustrie biedt Suerickx Industrial oplossingen op maat zoals specifieke vloersystemen en antibacteriële coatings. In de meelindustrie, waar opvliegend meelstof een veelvoorkomend probleem is, is een antistatische vloer noodzakelijk om explosiegevaar te voorkomen. Suerickx Industrial is specialist in industriële vloeren, adviseert u en zorgt voor een feilloze plaatsing van de gepaste vloer in uw industriële gebouwen.

Oplossingen op maat

We zijn preferred applicator van BASF Construction Chemicals. U geniet dus mee van de uitgebreide technische bijstand en kennis van onze eigen ingenieurs, en die van de fabrikant. Uitgaande van het productieproces en de daaraan verbonden hygiënerisico’s houdt Suerickx Industrial voortdurend rekening met geldende eisen in de voedingssector (HACCP). Wij weten welke verf in de koelcellen te gebruiken, hoe speciale hygiënische vloeren in Ucrete te plaatsen, wat met betonrot te doen. Suerickx Industrial heeft die specialisatie in huis en hanteert voor de voedingsindustrie een specifieke projectbenadering.

> Referenties voedingsindustrie