Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Petrochemische industrie en energiesector

De petrochemie en de energiesector hebben nood aan een geïntegreerde aanpak voor het onderhoud van hun gebouwen en installaties. Suerickx Industrial heeft alle specialiteiten in huis om de hele buitenschil te beschermen: zowel fireproofing, chemische resistentie als anticorrosieve coatings of lings.

Nood aan een geïntegreerde aanpak

Suerickx Industrial doet beroep op zijn eigen engineering afdeling om ook daken, beton en staal te renoveren. Gelijmde wapening plaatsen voor bestaande structuren en het vloeistofdicht maken van tankparken in EX-zones behoren tot de kernactiviteiten van Suerickx Industrial. Zelfs het stralen van stoomturbines op locaties kan u door Suerickx Industrial laten uitvoeren.

Suerickx heeft ervaring met werken binnen shutdowns en respecteert de planning voor een zo laag mogelijke impact op het productieproces. Bovendien hebben wij een doorgedreven kennis van de veiligheidsvoorschriften en doen wij er alles aan om een arbeidsveilige werkomgeving te creëren.

> Referenties petrochemie en energiesector