Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afval-/recyclage-industrie/waterzuivering

De afvalverwerkingsindustrie en de waterzuiveringsindustrie groeien sterk dankzij het toenemende belang voor het milieu. Suerickx Industrial denkt mee en biedt innovatieve oplossingen aan om de impact op het milieu te beperken. Wij bouwen tankparken, maken calamiteiten inkuipingen vloeistofdicht conform VLAREM 2, renoveren riolen en bouwen nieuwe infrastructuur waar nodig.

Innovatieve oplossingen

Structurele betonherstellingen, renovatie van vijzelbeddingen uit beton en chemische bescherming van beton tegen gassen en vloeistoffen behoren tot de standaardspecialiteiten van Suerickx Industrial. Al onze medewerkers zijn erkende herstellers en beschikt over een BENOR-keuring op de uitgevoerde herstellingen. Bovendien hebben wij een doorgedreven kennis van de veiligheidsvoorschriften en doen wij er alles aan om een arbeidsveilige werkomgeving te creëren.

> Referenties afval, recyclage en waterzuivering