Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
referentie

Aquacom, Herentals

sector: Afvalverwerking & Waterzuivering | activiteit: Schilderwerken & coatings

Aquacom in Herentals is gespecialiseerd in de productie en distributie van componenten voor de waterbehandelingsindustrie en zwembaden.

Schildersbedrijf Suerickx Industrial werd door Aquacom gecontacteerd om te buitengevels van het kantoorgebouw opnieuw te schilderen.

Om het beste eindresultaat te bekomen voorzien we eerst een grondige reiniging van de gevelstenen met Steamwash. De andere oppervlakken werden grondig gereinigd dmv het innevelen van de beplating met biologisch afbreekbare industriële zeep gevolgd door het reinigen met water onder hoge druk.

Vervolgens hebben we alle niet te behandelen delen zoals ramen, deuren, dakrand en dergelijke netjes afgeplakt.

Hierna werden 2 lagen RD Elastoflex op de gevelstenen aangebracht. De eerste laag werd 10% verdund met water zodoende deze heel goed de poriën van de steen binnendringt. De metalen wandprofielen kregen 2 lagen RD Metal Unicoat aan. Deze coating is uiterst geschikt voor een roestwerende en esthetische behandeling.

Voor:

Na: