Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Injectie als techniek voor lekkagedichting

 

SCBP staat voor Structural Concrete Bonding Process. Het is een tweecomponenten-injectietoestel dat geschikt is om scheuren in beton, metselwerk en houten constructies op te vullen. Als approved applicator van BASF injecteren we Concresive 1380, een vloeibaar tweecomponentenhars met lage viscositeit. Concresive 1380 kan aangebracht worden bij vochtige omstandigheden, omdat het een sterke hechtingskracht behoudt als het in contact komt met water.

Betoninjectie

Het doel van deze injectie is lekkagedichting op een constructieve manier. Het injectiehars hecht erg goed met de ondergrond, ook als die vochtig of volledig met water doordrenkt is. De verwerkingstijd bedraagt 15 minuten bij een temperatuur van 23 °C.

Bijzonder aan Concresive 1380 is dat het volledig indringt. Het hars bereikt zelfs haarscheuren. De vervormingstemperatuur ligt hoog, waardoor een betere weerstand ontstaat tegen kruip, en metaalmoeheid voorkomen wordt.

Daardoor leent Concresive 1380 zich uitstekend om gescheurd beton te herstellen, grindnesten of poreus beton op te vullen, bouten en ankers aan te gieten, wapeningsstaven te verankeren, betonnen draagstructuren aan te gieten en zelfs ook
losliggende tegelvloeren en cementen dekvloeren te verlijmen.

Wilt u graag meer informatie over deze techniek om lekken te dichten?

Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: +32 14 24 88 24

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.