Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Horizontale barrière tegen opstijgend vocht

Hét gevaar van opstijgend vocht? Als u er niet op tijd bij bent, tasten schimmels de hele muur aan. Met structurele problemen als gevolg. Suerickx grijpt tijdig in en houdt opstijgend vocht tegen.

Het gevaar van opstijgend vocht

Opstijgend vocht ontstaat als de waterkerende laag tussen muur en vloer versleten of slecht geplaatst is. Dan rust uw muur op de vochtige ondergrond en kan water via haarscheurtjes opstijgen in uw constructie.

U moet snel ingrijpen bij opstijgend vocht om te vermijden dat u straks met structurele problemen kampt. Suerickx komt daarom snel ter plaatse om de situatie te analyseren en een geschikt strijdplan op te stellen.

Op en top professioneel materiaal

We injecteren een speciaal daarvoor ontwikkeld vochtwerend product in boorgaten aan de voet van de geaffecteerde muur. Zo creëren we een waterdichte sperlaag aan de voet van de muur om capillaire vochtopstijging verder te verhinderen. Na uitdroging, herstellen we ook de beschadigde stukken muur.