Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterdichting & lekbestrijding grote bouwwerken

Kampen uw constructies met waterinsijpeling, lekken of vochtproblemen? Dan is schade aan uw opgeslagen materiaal of toestellen niet veraf. Net als arbeidsongevallen. Snel ingrijpen is cruciaal.

We lossen uw vochtproblemen op, vaak zonder dat u ingrijpende bouwwerken moet uitvoeren. Onze grondige kennis van klassieke en hypermoderne technieken, garandeert dat we het vocht in uw constructie op de meest geschikte manier bestrijden. Voor altijd.

Injectie tegen lekkende scheuren

Met een betoninjectie vermijdt u dat een kleine scheur uitgroeit tot een groot probleem. Suerickx injecteert uw beton correct zodat de lek verdwijnt.
Lees meer

Horizontale barrière tegen opstijgend vocht

Opstijgend vocht tegenhouden is specialistenwerk. Suerickx heeft ervaring met het bestrijden van opstijgend vocht in grote infrastructuurprojecten.
Lees meer

Warmgespoten membraan voor waterdichte afwerking

Werk uw vloeren, tankparken en calamiteiteninkuipingen af met een hoogreactieve hotspray coating om kieren en goten vloeistof- en waterdicht te houden. Suerickx is uw specialist.
Lees meer