Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Industriële vloercoatings

Een industriële coating maakt uw vloer slijtvast, bestand tegen chemische stoffen én gemakkelijk in onderhoud. Een coating wordt ook naadloos aangebracht, zodat stof en vuil geen kans krijgen en dat komt de hygiëne ten goede. Ideaal voor vloeren in druk gebruikte industriële gebouwen, waar ook hygiëne van groot belang is. 

Dunne coating, verregaande bescherming

Een vloercoating is niet dikker dan een verflaag. Dat maakt zo’n coating geschikt voor de vloer in gelijk welk industrieel gebouw. U moet behalve schoon en vetvrij maken ook geen voorbereidende werken doen. De coating kan snel aangebracht worden door onze specialisten.

Een vloer met vloercoating is gemakkelijker te onderhouden met een dweil of een boenmachine. Omdat de coating geen vuil of vocht doorlaat, beschermt ze uw vloer ook tegen slijtage en chemische stoffen. U kiest bovendien zelf de kleur.

Suerickx: specialist in epoxy- en PU coating

Welke coating het best geschikt is voor uw magazijn, werkplaats of productieruimte? Dat hangt af van de ondergrond en de belasting van uw vloer. Suerickx is thuis in de meest gebruikte soorten vloercoating:

  • Epoxycoating: coating met epoxyhars voor industriële gebouwen met relatief hoge chemische en mechanische belasting. De coating heeft een extra slijtvastheid en biedt bescherming tegen agressieve chemicaliën.
  • PU-coating: coating met polyurethaan voor industriële gebouwen met relatief minder zware chemische en mechanische belasting. Door de elastische eigenschappen van polyurethaan is een PU-coating scheuroverbruggend en meer krasbestendig. Een PU-coating is bovendien UV-bestendig en verkleurt dus niet. PU is ook meer geschikt voor decoratievere toepassingen, zo is PU beschikbaar in vele RAL- en NCS-kleuren.Bijkomende voordelen van PU:

– milieuvriendelijke oplossing (oplosmiddelvrij – lage emissiewaarden)
– contactgeluidsdemping
– kleurbehoud
– nieuwe kleur is snel aan te brengen
– lage vochtgevoeligheid
– snellere ingebruikname

Afhankelijk van de ondergrond en de omgeving kiest Suerickx Industrial voor u het juiste vloersysteem met een laagopbouw op maat van uw ruimtes en toepassingen.