Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Perfect afgewerkte betonvloeren

Een betonnen vloer combineert het beste van twee werelden: grote draagkracht én esthetische meerwaarde. Bovendien plaatst Suerickx uw betonvloer op gelijk welke plaats in uw gebouw.

Betonvloer bij nieuwbouw en renovatie

In uw nieuwe industriegebouw kan uw betonnen vloer een echte eyecatcher worden. U kunt hem creatief afwerken met een aparte kleur of gradatie, een isolatielaag aanbrengen, de hardheid kiezen, … In elk geval is een betonnen vloer een naadloze en hygiënische oplossing voor vloeren in industriegebouwen.

Ook bij een renovatieproject is beton aangewezen: als de oude vloer beschadigd is of een te kleine draagkracht heeft, of als u de structuur van uw industriegebouw verandert en nood hebt aan een nieuwe vloer.

Perfecte afwerking: monoliet

Onze tip: tover uw betonnen vloer om in een monolietvloer. Dan vlinderen we uw gepolijste betonvloer met stalen spanen tot ze een dicht en duurzaam glad oppervlak heeft. U hebt dan geen dekvloer meer nodig.

Wapening op maat van uw gebouw

We wapenen uw betonnen vloer met klassieke staaldraad of staalvezels, of met kunststof (fiberwapening) afhankelijk van de bestemming van uw vloer. Elke wapening geeft de vloer een andere drukvastheid.

Felicitaties aan de ploeg die dit op 1 dag klaargespeeld heeft!

J. V. L.
Refresco