Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialist in industriële vloeren

Welke industriële vloer zoekt u? Duurzaam? Slijtvast? Bestand tegen chemische stoffen? Suerickx adviseert u en zorgt voor feilloze plaatsing van de perfecte vloer voor uw industriële toepassing.

We zijn preferred applicator van BASF Construction Chemicals. U geniet dus mee van de uitgebreide technische bijstand en kennis van onze eigen ingenieurs, en die van de fabrikant.

Vloercoatings

Soms is een dun laagje bijzondere verf of een speciale coating genoeg om uw vloer te beschermen. Suerickx is specialist in epoxy- en PU-coatings.
Lees meer

Gietvloeren

Een gietvloer is een zeer snelle applicatie en is in vergelijking met een vloercoatings door zijn dikte meer mechanisch resistent, meer geluidsdempend en duurzamer. Suerickx legt zowel epoxy- als PU-gietvloeren in uw magazijnen, productieruimtes of kantoorgebouwen.
Lees meer

UCRETE vloeren

UCRETE is de sterkste vloer voor industriële toepassingen: ideaal voor vloeren die zwaar belast worden in de chemische industrie en de voedingsindustrie.
Lees meer

Antistatische vloeren

Uw antistatische vloer beschermt elektronica tegen elektrostatische spanning. Suerickx legt antistatische vloeren snel in al uw gebouwen.
Lees meer

Betonvloeren

Denkt u aan een betonnen vloer in uw nieuwe gebouw of renovatieproject? Vertrouw dan op de expertise van Suerickx voor plaatsen en polieren.
Lees meer

Welke vloer is geschikt voor u?

Met welke criteria moet u rekening houden als u een vloeroplossing kiest? Er komen heel wat aspecten bij kijken: ziet u de bomen nog door het bos? Om u te helpen zetten we de belangrijkste vragen op een rijtje.

Lees meer