Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Isolerende coatings

Warmte – en energieverlies beperken door isolerende coatings

Om zo min mogelijk warmte en dus energie te verliezen moeten pijpleidingen en tanks goed geïsoleerd zijn. Wij bieden isolerende coatings aan voor alle toepassingen waar substanties met hoge temperaturen doorheen gaan.

De coatings die we aanbrengen, zijn thermisch isolerend en condenswerend en zijn speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen. Deze isolerende coatings bieden vergelijkbare isolerende waardes als de traditionele isolatiematerialen, bij zelfs een fractie van de gebruikelijke dikte. Dat komt doordat de coatings isoleren tegen warmtetransport door conductie, convectie en straling. De meeste conventionele isolatiematerialen isoleren vrijwel altijd uitsluitend op basis van vertraging van conductie.

Een groot voordeel van de isolerende coatings die wij aanbrengen, is dat het een naadloze isolatielagen zijn die direct hechten op de ondergrond. Er treedt dus geen vocht of condensvorming op tussen de isolatie en de ondergrond, wat de isolerende waarde verbetert en ook weerstand biedt tegen corrosie onder isolatie. De isolerende coatings hebben dus verschillende industriële toepassingen zoals thermische isolatie voor warmtebehoud,  corrosie onder isolatie, preventie, voorkoming van condensvorming en persoonlijke bescherming. De coating kan gebruikt worden als enige isolatieproduct, maar kan evengoed gecombineerd worden met andere isolatiematerialen.