Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Industriële onderhoudsschilderwerken

Onderhoudsschilderwerken van uw industriële gebouwen en installaties

Onderhoudsschilderwerken omvat veel meer dan alleen de esthetische (her)waardering van gebouwen: ook de duurzame bescherming ervan is essentieel.

Scope

Naast het projectmatig schilderen, kan u bij Suerickx Industrial ook terecht voor onderhoudsschilderwerk van vloeren, muren, machines, installaties, productie-eenheden, staalconstructies of gebouwen.

Het meest geschikte onderhoudsverfsysteem wordt in samenspraak met de verffabrikant aangebracht. In functie van het onderhoudverfsysteem wordt de meest geschikte en toepasbare manier van ondergrondsvoorbereiding aangewend.

Ook uw betonnen constructies kunnen we beschermen tegen weersinvloeden met een carbonatatieremmende coating. Als uw betonnen constructie niet voorzien is van een waterdichtingslaag, zal zure regen binnendringen in het beton en zal het betonijzer roesten en uitzetten. Het beton zal scheuren vertonen en het betonijzer zal bloot komen te liggen en volledig wegroesten. Bijgevolg zal de stabiliteit van de hele constructie in het gedrang komen.

Professioneel advies

Gebouwen, kantoren, magazijnen, stalen constructies, installaties, … Allemaal geraken ze vervuild en zijn ze onderhevig aan slijtage. Suerickx Industrial helpt u graag een onderhoudsplan op lange termijn uit te stippelen voor al uw schilderwerken en helpt u een maximaal rendement uit uw onderhoudsbudget te halen.

Preventief onderhoud

Onze oplossingen voor preventief onderhoud verzekeren de toekomst van uw patrimonium. Niet enkel blijven de kosten voor onderhoud op deze manier steeds volledig onder controle, dankzij de optimale spreiding ervan blijft de impact op uw budget ook beperkt.

Referenties

De weerradartoren van de Vlaamse Milieumaatschappij in Houthalen werd met hoge druk water gereinigd en geschilderd. Vindt hier meer informatie omtrent dit project

onderhoudsschilderkwerken