Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hygiënische coatings

Hygiënische coatings voor alle oppervlakken

Hygiënische coatings worden toegepast in de voedingsindustrie daar waar hygiëne van primordiaal belang is. Daarom bieden wij onze onderhoudsverven aan met een antischimmel- en een antibacteriële werking.

Suerickx Industrial heeft zich toegelegd op het aanbrengen van antischimmel en antibacteriële coatings op alle oppervlakken: muren, vloeren en plafonds. De hygiënische coatings die wij aanbrengen zijn blijvend elastisch, gemakkelijk en industrieel en veelvuldig reinigbaar. Ook de meer specifieke coatings zoals voor drinkwater vormen een onderdeel van onze scope. Wij zijn eveneens gespecialiseerd om in een HACCP omgeving flexibel en met de nodige zorg industriële schilderwerken uit te voeren.

Voor buitentoepassingen op noordelijk gelegen gevels werken we met een beschermende coating met anti-algenwerking. Zo voorkomt u groenaanslag op de gevels.

Klik hier voor meer info over welke hygiënische coatings wij toepassen.