Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chemisch resistente coatings

Stalen en betonnen oppervlakken vloeistofdicht en chemisch resistent maken

Een chemisch resistente en vloeistofdichte coating is cruciaal om de levensduur van stalen en betonnen oppervlakken te verlengen. Hiervoor past Suerickx Industrial verschillende beschermingssystemen toe. Afhankelijk van het chemische product, de ph-waarde van zuren, de concentratie en temperatuur, kunnen de juiste coatings voorzien worden op vloeren, inkuipingen en opslagtanks (zowel inwendig – linings, als uitwendig) of alle andere oppervlakken die in contact komen met chemicaliën.

Vinylester coatings

Vinylester coatings zijn bijvoorbeeld geschikt voor de bekleding van metalen en betonnen oppervlakken voor de opslag van verdunde zuren en hypochloride oplossingen. Vinylesters zijn zeer hittebestendig, chemisch resistent en vloeistofdicht, waardoor ze geschikt zijn voor de voedingsindustrie, zware chemische industriële installaties, de afvalverwerkingindustrie, waterzuiveringsstations, …. Vinylester is dus de perfecte oplossing om vloeren, muren, plinten, geulen en afvoerkanalen in de zware chemische en mechanische industrie chemisch resistent te maken.

Epoxy coating

Wij zijn ook thuis in het aanbrengen van epoxy coatings. Een coating met epoxyhars is geschikt voor oppervlakken met een relatief hoge chemische belasting. De coating heeft een extra slijtvastheid en biedt bescherming tegen agressieve chemicaliën

Polyurea

Wij hebben ook ervaring in het aanbrengen van polyurea coatings voor allerlei toepassingen. Een polyurea coating biedt bescherming tegen corrosie, chemische stoffen of weerinvloeden. Deze coating heeft eindeloze toepassingen: tanks, inkuipingen en catastrofebekkens, stalen wanden en vloeren, laadvloeren, vloerafwerking en parkeerdekken.

“Wij laten de containers op meerdere RWZI’s sralen en schilderen door Icopan omdat door de jarenlange samenwerking we overtuigd zijn van hun specialisme op het gebied van chemisch
resistente coatings en hun professionele aanpak.”

Klik hier om de foto's te bekijken.

Klik hier om de volledige casebeschrijving te bekijken.

R. S.
Budé Metal Units

“Group Suerickx heeft deze complexe renovatiewerken verbazend snel tot een goed einde gebracht!”

Klik hier om de foto's te bekijken.

Klik hier om de volledige casebeschrijving.

S. C.
Aquafin