Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brandwerende coatings

Uw stalen constructies brandwerend maken

Een brandwerende coating is een zwelverf die bij brand zal opschuimen tot een isolerende laag rondom uw stalen structuren (kolommen, liggers, dakstructuren). Afhankelijk van de aangebrachte verflaagdikte, is uw stalen constructie brandbestendig voor 30, 60, 90 of 120 minuten. Wij beschikken over opgeleide medewerkers die gespecialiseerd zijn in applicatie van brandwerende coatings op de werf. Meestal worden deze werken gecombineerd met stralen en wordt er ook een eindlaag aangebracht.

Aan de hand van gedetailleerde profiellijsten wordt per profiel de juiste laagdikte bepaald om zodoende de meest nauwkeurige offerte te bezorgen.  Na einde van de werken leveren we altijd een wettelijk certificaat af, waarmee de brandveiligheid van uw behandelde stalen structuur wordt aangetoond.

Referenties

We hebben brandwerende coatings geplaatst op de dakconstructie van Wibra in Laken. Lees hier meer informatie omtrent dit project.

Brandwerend schilderen Wibra Laken voor 06 Brandwerend schilderen Wibra Laken na 01