Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie

Is uw industriële gevel aan renovatie toe? Vertrouw dan op de specialisten van Suerickx. Na onze tussenkomst ziet uw gevel er weer als nieuw uit – ongeacht hoe oud hij écht is!

Uw gebouw leeft en heeft te kampen met invloeden van buitenaf: zure regen, graffiti, storm en steenslag, … Gelukkig kan Suerickx al die aangerichte schade herstellen, zodat uw gebouw zijn waarde behoudt.

Restauratie en renovatie van uw gevel

Afhankelijk van uw noodzaak, kunt u ons inschakelen voor:

  • Voegwerken – We kappen de bestaande voegen weg, maken ze zuiver en vullen ze opnieuw op met nieuw cement.
  • Anti-graffiti – We brengen een onzichtbare coating of wax aan op uw gevel waar graffiti gemakkelijk van te verwijderen valt. Wij beschikken zowel over permanente als semi-permanente systemen.
  • Hydrofoberen – We maken uw stenen of betonnen muren waterafstotend met een transparante en waterafstotende impregnatie zodat uw gevel kant ademen.

Gevelschilderwerken

Wilt u de verflaag op de gevel van uw industriële gebouw vernieuwen? Dan zit u goed bij Suerickx. We pakken uw schilderwerken grondig en gefaseerd aan: verwijderen van loshangende bezetting, uitslijpen en vervangen van poreuze stukken en beschadigde gevelstenen, … Pas als de ondergrond weer tip top in orde is, starten we de eigenlijke schilderwerken. Ook het herschilderen van damwandprofielplaten behoort tot de mogelijkheden.

Gevelpleisterwerken en kaleien

De bekleding van uw gevel heeft een esthetisch én een technisch doel. U wilt immers dat uw gebouw er mooi uit ziet, maar dat het tegelijk ook water afstoot. Onze specialist overlegt met u over de keuze voor sierpleisters of kaleiwerk, en gaat dan aan de slag.

Van mijn kant geen opmerkingen, bedankt voor het uitstekende werk.

Klik hier om de foto's te bekijken.

C. B.
Puratos