Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Industriële gevelreiniging

Grote geveloppervlaktes reinigen is werk voor specialisten. Suerickx is een ervaren expert. We beheersen verschillende technieken om uw industriële gevel professioneel te reinigen.

Voor we uw gevel onder handen nemen, komen we ter plaatse om de ondergrond te bestuderen en een plan van aanpak op te stellen. Daarin kiezen we de meest geschikte reinigingsmethode voor uw gevel:

  • Ibix-stralen – We reinigen uw gevel met een stralenbundel van lucht en water en een reinigingsmiddel dat afgestemd is op de bekleding van uw gevel. Afhankelijk van de noodzaak, passen we de verhouding tussen de verschillende componenten aan zodat uw gevel grondig gereinigd wordt, zonder hem te beschadigen. Ibix-stralen beperken de hoeveelheid afvalwater tot een minimum.
  • Roterend nevelstralen – We combineren water, lucht en een straalmiddel in een roterende straal waarvan we de druk erg fijn kunnen afstellen. Met een minimaal gebruik van water en schoonmaakmiddel slagen we er zo in bijna elke gevel schoon te maken. Omdat de nevelstralen de ondergrond niet doordrengen met water, kunnen we de afwerkingslaag vaak dezelfde dag nog aanbrengen en de reiniging voltooien.
  • Steamwash (heet water) – Een goedkopere reinigingsmethode waarbij we leidingwater onder druk en aan hoge temperatuur (tot 105°C) op uw gevel loslaten. Deze methode tast de patinalaag van uw gevel niet aan en behoudt het originele oppervlak maximaal.
  • Technisch reinigen – Oppervlakkige reiniging als voorbereiding van schilderwerken gebeurt met zuiver leidingwater onder erg hoge druk. Zo verwijderen we mos, algen en losse deeltjes, om voegen, hydrofoberen of schilderen mogelijk te maken.
  • Chemisch reinigen – We gebruiken nooit fluorwaterstofzuur of zoutzuur. Andere, moderne en niet schadelijke chemicaliën kunnen toegevoegd worden aan uw schoonmaakmiddel als de gevel daarom vraagt.
  • Zandstralen – Reiniging waarbij gritkorrels tegen voorwerpen worden geblazen. De behandelde materialen kunnen zijn: metaal (vrijmaken van roest, verf of verontreiniging), brons (opruwen voor verdere behandeling), glas (effecten voor doorzichtigheid) en hout (vrijmaken van vernis, verf of verontreiniging).

Referenties

Dossche Mills, één van de grootste maalderijen in Europa heeft beroep gedaan op Suerickx Industrial voor een reiniging en renovatie van hun gevel. Bekijk hier het resultaat.

dossche-mills-merksem-tijdens (2)