Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reiniging en renovatie van industriële gevels

Suerickx Industrial reinigt, renoveert en beschermt uw industriële gevel. We hanteren altijd de meest geschikte reinigingsmethode, herstellen nauwkeurig en zorgen voor de juiste bekleding.

Suerickx heeft veel ervaring met de reiniging en renovatie van grote gebouwen, en heeft alle nodige materiaal in huis. We werken ook uitsluitend met eigen medewerkers die goed opgeleid worden en veel kennis hebben van de gebruikte technieken.

Gevelreiniging

Laat het reinigen van uw gevel over aan onze specialisten. We gebruiken Ibix, nevelstralen, heet water of chemische producten afhankelijk van het project.

Lees meer

Gevelrenovatie

Moeten uw bakstenen opnieuw gevoegd worden? Wilt u graffiti verwijderen? Bepleisteren of kaleien? Suerickx heeft specialisten in huis voor elk karwei.

Lees meer

Gevelbekleding

Suerickx herstelt en renoveert uw sandwichpanelen, profielplaten en andere gevelbekleding. Dat doen we snel en efficiënt.

Lees meer

Wanneer wij de kans krijgen om de gevel van een oud gebouw te renoveren, grijpen wij deze opportuniteit met beide handen aan. Mijn collega’s en ik maken onze handen met plezier vuil om de renovatiewerken van A tot Z vlot te laten verlopen. Een goed eindresultaat waar we fier op kunnen zijn bestaat uit twee delen, namelijk een mooi gerenoveerde gevel van een gebouw én tevreden klanten.

Roel Vervoort
Werfleider