Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw industrieel plat dak zo goed als nieuw

Uw industrieel plat dak laten plaatsen, isoleren of renoveren? Suerickx Industrial is gespecialiseerd in plaatsing en totaalrenovatie van platte daken. De aangewezen aanpak volgt uit een grondige dakinspectie door onze engineers.

Onbeperkte mogelijkheden

Renovatie is een ruim begrip. Soms kan voor het herstel aan uw dak een nieuwe isolerende coating volstaan. Maar soms is een volledige afbraak vereist, en moeten we een nieuw dak bouwen over uw hele hal. In elk van beide gevallen kunt u vertrouwen op onze expertise. Indien een klassieke dakafdichting niet mogelijk is voor de renovatie van platte daken, bieden wij ook liquide systemen aan in samenwerking met erkende partners. Tijdens de werken verzekeren wij ook de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Eerst een grondige dakinspectie

We starten elke renovatieproject met een gedetailleerde analyse en de opmaak van een renovatieplan door onze eigen engineers. We bekijken de dakstructuur, de dakbedekking, de dakisolatie en alle afvoervoorzieningen. Vervolgens bespreken we onderling hoe we de dakrenovatie moeten aanpakken voor het beste eindresultaat.

Elk type dakbedekking

Onze ervaren dakwerkers hebben ervaring met het vernieuwen van alle mogelijke dakbedekkingen op industriële platte daken, al dan niet in combinatie met het plaatsen van dampschermen en extra isolatie:

  • Roofing (bitumen): Deze traditionele en betrouwbare dakdichting is een zeer budgetvriendelijk. Roofing wordt in twee lagen gelegd, dit maakt het dak volledig waterdicht.
  • PVC: dit materiaal wordt volledig op het dakoppervlak gekleefd, waardoor het probleemloos zware stormen doorstaat. Dankzij de sterke windbestendigheid mag je rekenen op een gemiddelde levensduur van 15 jaar.
  • TPO: dit ecologisch dakmateriaal garandeert zonder weekmakers een bijzonder lange levensduur. TPO combineert de soepelheid van rubbermembranen met de voordelen van een thermisch lasbaar membraan.
  • Rhepanol: deze dakbedekking bestaat uit één laag polyisobutyleen (pib). Aan de onderkant zit synthetisch onrotbaar vilt. Het materiaal heeft een zelfklevende dichtingsrand. Rhepanol past op elke ondergrond, ook op oude roofingdaken.
  • EPDM (Resitrix): met Resitrix combineren we de voordelen van dakrubber (EPDM) met roofing. Dit materiaal gaat probleemloos vijftig jaar mee.

Ook vloeibare dakdichtingssystemen voor complexe doorvoeren behoren tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie omtrent de renovatie van platte daken kan je terecht op onze website www.plattedakenrenovatie.be

Voorkom problemen met ons onderhoudscontract

Uiteraard is het beter om te voorkomen dan genezen. Om de levensduur van uw plat dak te bevorderen biedt Suerickx Industrial dé oplossing : aantrekkelijke onderhouds- beheersformules zo blijft uw dak in topconditie en voorkomt u industriële dakrenovaties.