Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De juiste aanpak voor elk industrieel hellend dak

Ook voor industriële hellende daken hebben we gegarandeerd de juiste renovatieoplossing in huis. Bestaat de dakbedekking uit steeldeck of golfplaten? Suerickx vernieuwt elke soort dakbedekking.

Renovatie door vakspecialisten

Voor de renovatie van uw industrieel hellend dak kunt u vertrouwen op ons team van ervaren dakwerkers. Ze kennen de nieuwste materialen en technieken dankzij doorgedreven en frequente opleidingen. En ze volgen steeds strikt de nodige veiligheidsvoorschriften (VCA).

Bovendien beschikken we over eigen hoogtewerkers en gespecialiseerd materiaal. Dat drukt de kosten en verhoogt de snelheid van ons werk.

Eerst een grondige dakanalyse

Onze engineer stelt een duidelijke renovatieplan op na een grondige dakanalyse van de dakstructuur, de dakbedekking en de waterafvoeren. Hierna bespreken we hoe we de dakrenovatie zullen aanpakken.

Plaatsen van een nieuwe dakbedekking, vervangen van de onderliggende dakstructuur? Suerickx heeft alle expertise in huis om elke opdracht voor het renoveren van hellende industriële daken probleemloos uit te voeren.

Elk type dakbedekking

Bestaat je bestaande dakbedekking uit vezelcement golfplaten, steeldeck of een ander type dakbedekking?

Voor ons geen probleem, wij hebben ervaring met het vernieuwen van elk type dakbedekking.

Ook kan u op ons rekenen als uw huidige dakbedekking uit asbest bestaat. Suerickx Industrial beschikt over de vereiste vergunningen hiervoor. Wij voeren dit materiaal af volgens de wettelijke normen.