Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herstelling nodig aan je industrieel dak?

Vertrouw op de snelle service en het vakmanschap van Suerickx Industrial voor een passende herstelling. Onze gespecialiseerde dakwerkers komen meteen langs om het probleem op te lossen.

Het regent binnen, de afvoeren raken verstopt, de structuur kampt met een verminderde stabiliteit, het dak dreigt in te storten, … Een dringende herstelling van je industrieel dak is noodzakelijk om schade aan je machines, goederen in uw lood of productie-eenheid te voorkomen/beperken én om de verloren productietijd te limiteren.

Suerickx Industrial onderhoudt en herstelt al sinds 1979 daken voor honderden bedrijven in België en Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis en materialen in huis voor een dringende herstelling van uw dak.

Dringende herstellingen 24/7

U kunt onze interventiedienst dag en nacht bereiken op het gratis nummer 0800 290 64. We komen snel ter plaatse om de herstelling binnen de grenzen van onze overeengekomen SLA uit te voeren.
Onze hersteldienst staat bovendien ook in het weekend en tijdens vakantieperiodes paraat.

Beter voorkomen dan genezen

Uiteraard is voorkomen altijd beter dan genezen. Suerickx Industrial biedt aantrekkelijke beheer- en onderhoudsformules om je industriële daken in topconditie te houden en lekken te voorkomen.