Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderhoud en beheer van uw industrieel dak

Een slecht onderhouden dak leidt vaak tot onvoorziene kosten. De gevolgen van een onzorgvuldige onderhoudsplanning kunnen zich snel opstapelen. Bovendien loopt u het risico dat mensen gewond raken en machines of producten beschadigd worden. Vermijd onvoorziene kosten want de aanleg van een nieuw dak is een investering van een veel grotere orde.

Onze dakspecialist bespreekt met u hoe we precies te werk zullen gaan. We nemen uw specifieke wensen graag op in ons plan, en antwoorden op uw vragen. Na het gesprek maakt onze dakspecialist een gedetailleerd samenwerkingsvoorstel op.

Grondige analyse voor compleet dakonderhoud

De volgende stap naar goed dakonderhoud, is een grondige inventarisatie. Dit doen we uiterst snel dankzij onze moderne inspectiemiddelen. We controleren uw daken met thermografische camera’s, gemonteerd op drones. Die tonen meteen waar eventuele schades zich bevinden. Het resultaat: een nauwkeurige beschrijving van de oppervlakte, de materialen, de staat van het dak, de verwachte levensduur en de eventuele probleempunten.

Op basis van de dakinspectie krijgt u een helder overzicht van de onderhouds- en renovatiekosten voor uw daken. Zo kunt u een budget opmaken voor onderhoud en herstel, en kunnen wij een onderhoudsplan uittekenen. Uw garantie? De total cost of ownership ligt zo laag mogelijk.

Denk op lange termijn met totaal dakbeheer

Uw dak is het meest elementaire onderdeel van uw bedrijfsgebouw. Vertrouw op Suerickx Industrial voor het totaal dakbeheer van uw patrimonium. Wij garanderen u een efficiënt en preventief beheer dankzij een gedetailleerd beheerplan waarin wij alle controles, herstellingswerken en renovaties opnemen.
Dakbeheer betekent ook projectmanagement : budgetbeheer, aankoopbeleid, relatiebeheer met externe aannemers, controle op timing, … Wij volgen alle werken nauwgezet op – ook aan airconditioningsystemen of zonnepanelen die zich op uw dak bevinden.

Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract met Suerickx Industrial? Meer informatie vindt u hier :  www.dakonderhoud-dakbeheer.be