Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Totaalservice voor dakwerken

Suerickx maakt komaf met schade aan uw dak. Dat doen we liefst preventief, met een onderhoudsplan voor uw dak. Maar als het moet, herstellen en renoveren we het uiterst snel. Zo kunt u zich concentreren op uw échte werk.

Onderhoud & beheer

Bescherm uw dak preventief tegen scheuren en lekken. Met het onderhoudsplan van Suerickx vermijdt u schade en onverwachte kosten.
Lees meer

Bezoek ook onze minisite over industrieel dakonderhoud : www.dakonderhoud-dakbeheer.be

Herstellingen

Laat uw verouderde dak herstellen en renoveren voor het schade veroorzaakt. Suerickx is snel ter plaatse en renoveert uw industriële dak volgens de regels van de kunst.
Lees meer

Renovatie platte industriële daken

Heeft je industrieel plat dak zijn beste tijd achter de rug? Wij vervangen, wanneer nodig, de dakstructuur en zorgen voor een nieuwe dakbedekking in roofing (bitumen), EPDM of PVC.
Lees meer

Bezoek ook onze minisite over renovatie van platte daken: www.plattedakenrenovatie.be

Renovatie hellende industriële daken

Is je industrieel dak in steeldeck of golfplaten versleten? Wij vervangen de volledige dakbedekking, vernieuwen bakgoten, … Wij brengen je dak opnieuw in uitstekende conditie.
Lees meer

“Suerickx Industrial heeft zich zeer flexibel opgesteld naar planning toe. Veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Suerickx Industrial heeft voldaan aan al onze veiligheidsnormen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen”

Klik hier om de foto's te bekijken.

Klik hier om de volledige testimonial te bekijken.

L. V. H.
Studiebureau voor Umicore Angleur

"Dankzij het actief meedenken, niet enkel op bouwtechnisch vlak, maar ook en vooral rekening houdend met onze specifieke noden, kwam Group Suerickx met een creatief en duurzaam voorstel naar voor, waardoor onze oude loods een tweede leven kreeg."

Kik hier om de foto's te bekijken.

Klik hier om de volledige testimonial te bekijken.

 

L. S.
Stukwerkers Havenbedrijf NV