Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spuitbeton voor grote oppervlakken

Spuitbeton is de perfecte herstellingstechniek bij grote schade aan betonconstructies. Spuitbeton wordt machinaal aangebracht, waardoor het zeer veel flexibiliteit biedt voor betonherstellingen. Deze methode hanteert Suerickx al jaren bij renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Wanneer gebruiken we spuitbeton?

Spuitbeton kan aangebracht worden zonder bekisting: het wordt dus niet gestort of gesmeerd, maar op de juiste plaats gespoten: plafonds, wanden, kolommen, … Ook voor rioolrenovaties of voor het brandwerend maken van stalen constructies biedt spuitbeton heel wat toepassingsmogelijkheden.

Spuitbeton wordt eerst machinaal gemengd. Vooral in die stap is een hoge mate van expertise vereist om het beton precies de juiste samenstelling te geven. Suerickx heeft die kennis in huis.

Esthetische meerwaarde

Met spuitbeton bent u veel vrijer in het ontwerp van uw betonnen constructie, precies omdat u geen nood hebt aan een bekisting bij het aanbrengen van het beton. Dat maakt spuitbeton uiterst geschikt voor renovatieprojecten of nieuwbouw.
Daarbovenop is dit een ideale aanvullende herstellingstechniek om het herstelde oppervlak visueel netjes af te werken.

Referenties

Spuitbeton is dé ideale techniek om grote oppervlakken beton te renoveren. In opdracht van Colruyt nv hebben wij meer dan 500m² betonwerken uitgevoerd bij de opslagtank voor septisch materiaal in Halle. Bekijk hier alle foto’s van deze renovatiewerken.

spuitbeton-tijdens (3) spuitbeton-colruyt-na (2)