Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Versterking van betonstructuren

Opgelijmde wapening is een efficiënte manier om uw betonnen gebouw een tweede leven te geven op voorwaarde dat u de betonnen structuur aanpast aan het nieuwe gebouw. Suerickx Industrial zorgt voor de versterking van uw betonstructuur.

Wanneer is opgelijmde wapening aangewezen?

Opgelijmde wapening wordt gebruikt bij renovatiewerken van een betonnen gebouw of wanneer schade de stabiliteit van de betonconstructie heeft aangetast. Het versterken van beton via opgelijmde wapening is de ideale manier als u een bestaande betonnen constructie voor een nieuw doel gaat gebruiken. Met deze techniek wordt de buitenzijde – van bijvoorbeeld betonnen pijlers of draagbalken – versterkt.

Hoe gebeurt het aanbrengen van opgelijmde wapening?

Suerickx heeft alle vakmanschap in huis om het volledige pakket aan te bieden. Van berekening tot uitvoering.

  1. Onze betonspecialisten komen ter plaatse om de toestand van de bestaande betonconstructie te analyseren.
  2. Onze eigen studiedienst berekent de mogelijkheden voor het aanbrengen van opgelijmde wapening.
  3. Het aanbrengen gebeurt door onze ervaren vakmensen rekening houdend met de richtlijnen van onze studiedienst. We gebruiken daarbij koolstoflaminaten en versterkende weefsels.
  4. Hierna wordt de buitenkant afgewerkt met spuitbeton. Deze behandeling maakt de versteviging onzichtbaar én zorgt voor de nodige vuurbestendigheid.