Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Grouting

Grouting of ondergieten is een veelzijdige technologie voor het verstevigen van bestaande funderingen. Grouting kan ook als doel hebben om verzakkingen te verhelpen en te stabiliseren, maar ook om verzakkingen te voorkomen.

Kwaliteitsvolle techniek

Grout is een mengsel van cement, water en hulpstoffen dat onder hoge druk in de grond wordt geïnjecteerd. De hoge druk spuit de grond weg waardoor er ondergrondse cementkolommen ontstaan. De groutkolommen hebben als functie een bestaande constructie te ondersteunen, te verankeren of waterdicht te maken.

Grouten van vloeren

U wilt uw vloer egaal afwerken? Dan is het van essentieel belang om alle zichtbare gaten en scheuren professioneel te herstellen. Om de grond te stabiliseren om verzakking te voorkomen moeten ook de aan de onderzijde van de betonnen draagvloer en eventuele in de fundering aanwezige holtes opgevuld worden. Afhankelijk van het probleem en omliggende materiaal wordt een snel hardende hulpstof toegevoegd aan het groutmengsel.

Wat zijn de voordelen van grouting?

  • Kan worden toegepast voor vrijwel elke ondergrond;
  • Is uitermate geschikt voor het verstevigen van de ondergrond bij zware industriële machines en installaties;
  • Dankzij de compacte machines is de techniek mogelijk in zeer beperkte ruimtes;
  • Kan worden toegepast onder een bestaande fundering;
  • Korte voorbereiding- en uitvoeringstijd;
  • Trilbestendig.