Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betoninjectie bij constructiefouten

Betonscheuren zijn bijna altijd het gevolg van een constructiefout of een overbelasting. Met betoninjecties herstellen we alle scheuren of holtes in betonconstructies. 

Betoninjecties voor het dichten van scheuren of vullen van holtes

We werken betonscheuren weg in tunnels, bruggen, betonnen pilaren,… door het vakkundig injecteren van beton en een verdere afwerking. Een betoninjectie is precies wat het woord zegt: we spuiten beton in de scheuren van uw constructie zodat zwakke plekken hersteld worden. Indien nodig boren we daarvoor eerst de vereiste gaten.

Deze aanpak is niet-destructief: we moeten geen grote delen van de constructie verwijderen om de herstelling te kunnen uitvoeren. Dat bespaart tijd en kosten.

Hoe werkt een betoninjectie?

De specialisten van Suerickx pakken een betoninjectie gestructureerd aan. We werken steeds in verschillende stappen voor een kwaliteitsvol eindresultaat.

  1. We reinigen het betonoppervlak.
  2. We dekken de scheur af met waterdichte mortel of epoxyplamuur zodat het injectiemiddel zeker op de juiste plaats terechtkomt.
  3. We spuiten het injectiemiddel onder de juiste druk in de scheur of holte. Afhankelijk van de specifieke opdracht kiezen we voor lage of hoge druk en selecteren we de juiste injectiepomp.
  4. We werken de betoninjectie aan de oppervlakte visueel af zodat je de injectieplaats achteraf niet meer ziet.