Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De juiste aanpak voor betonherstellingen

Zelfs het sterkste en duurzaamste beton kan te kampen hebben met constructiefouten, carbonatatie of vermoeidheid door overbelasting. Snel ingrijpen is dan de boodschap. Na een grondige analyse staan onze erkende specialisten garant voor een vakkundige herstelling met BENOR-gecertificeerde producten.

betonrenovatie-citrique-belge-tijdens (4)

Herstellen van betonrot

Betonrot is een verzamelnaam voor een hele reeks problemen die kunnen opduiken als uw beton jaren overbelast wordt: corrosie van het wapeningsstaal, afscheuren van kroonlijsten, afbrokkelen van balkons, scheurvorming in gevelelementen, … Wanneer je niet tijdig ingrijpt met een structurele betonherstelling, breidt betonrot zich razendsnel uit. Dit leidt – naast het weinig fraaie uitzicht – op termijn onvermijdelijk tot stabiliteitsproblemen.

Suerickx specialiseert zich in herstellen van beton in al zijn facetten en mogelijkheden. Wij geloven dat een degelijke betonherstelling zich richt op zowel de oorzaak als de gevolgen.

  1. Bepalen van de te herstellen oppervlakte
  2. Het verwijderen van het aangetaste beton en vrijmaken van de wapening
  3. Wapeningsstaal ontroesten en behandelen
  4. Herstellen van betonconstructies
  5. Aanbrengen van een beschermende en esthetische coating

Kwaliteitsvolle betonrenovatie

Wij beschikken over gemotiveerde teams van ervaren vakmensen, telkens aangestuurd door een ervaren werfleider. Deze teams bouwden de afgelopen jaren de nodige expertise op om elke opdracht, hoe complex ook, tot een kwaliteitsvol eindresultaat te brengen. Suerickx beschikt over een BENOR-keuring bij elke uitgevoerde betonherstelling. Zo weet u zeker dat uw constructie na onze tussenkomt weer voor jaren goed blijft.

Felicitaties aan de ploeg die dit op 1 dag klaargespeeld heeft!

J. V. L.
Refresco

Werf Innotek is door jullie met succes afgerond, dikke merci aan Suerickx en speciaal een dikke merci aan jullie werfleider Daan die de zaken in de field zeer goed heeft aangepakt.

K. M.
Sanofi / Genzyme