Suerickx Industrial
Contacteer ons voor een offerte: 014 24 88 24
Of via mail: 
info@suerickx-industrial.be

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. Mail naar info@suerickx-industrial.be of bel direct: +32 14 24 88 24. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Totaalservice voor betonrenovatie

Suerickx Industrial staat garant voor kwaliteitsvolle betonrenovaties dankzij de BENOR-keuring. Voor elke uitdaging bieden wij de juiste oplossing aan dankzij onze verschillende technieken voor betonrenovatie.

Suerickx Industrial beschermt en renoveert industriële gebouwen en installaties maar voert ook beton -en renovatiewerken uit aan complexe structuren zoals wegen, tunnels en bruggen.
Een ervaren team van gespecialiseerde betonherstellers en vakmensen passen kwaliteitsvolle renovatietechnieken toe met eigen en goed onderhouden materialen. Suerickx Industrial werkt uitsluitend met vaste partners, leveranciers en kwaliteitsproducten. Een voorbeeld hiervan is BASF, waarvoor wij preferred applicator zijn.

Certificaat BASF System Partner

Betonherstellingen

Is uw beton aangetast? Kreunt het onder een constructiefout of een jarenlange overbelasting? Dan herstellen wij het adequaat en duurzaam.
Lees meer

Betoninjectie

Betonscheuren worden vaak het best opgevuld met een betoninjectie. Zo vermijdt u ingrijpende afbraak- en renovatiewerken.
Lees meer

Opgelijmde wapening

Verandert u de bestemming van een gebouw? Hebt u nood aan extra dragend vermogen? Voor het versterken van bestaande betonconstructies biedt opgelijmde wapening een efficiënte oplossing.
Lees meer

Spuitbeton

Spuitbeton is een snelle en efficiënte techniek om betonscheuren te herstellen en betonnen constructies te verstevigen. Suerickx is specialist voor al uw spuitbetonwerken.
Lees meer

Grouting

Grouting is een veelzijdige technologie voor het verstevigen van bestaande funderingen. Deze techniek heeft tal van voordelen.
Lees meer